Över 27 års erfarenhet inom effektiv kommunikation, samarbete och förändringsarbete med organisationer i flertalet olika branscher runt om i världen

Peter är föreläsaren, författaren, utbildaren och poddaren som arbetar utifrån intentionen att hjälpa människor att vakna upp inför sina egna kommunikationsmönster – både i arbetslivet och i privatlivet. 

Allt utifrån drivkraften att hjälpa människor att vakna upp inför sina egna mönster, ett arbete han lever dagligen. Hans fokus ligger på att hjälpa individer och organisationer att bli bättre på att kommunicera och samarbeta smartare och mer effektivt.

Sagt om Peter Nilsson

”Jag möter fortfarande kunder från 15-20 år sedan som säger till mig: Peter, vet du att de saker du lärde mig för länge sedan fortfarande hänger med hos mig och jag lever och använder kompetensen varje dag.

Tidigare kund

Vilka mönster är det som fungerar (och inte fungerar) i vår kommunikation och vad leder de till för resultat?

Peter är certifierad kommunikolog och har sedan 1998 drivit Framtidens Team/Peter Nilsson kommunikation & förändring AB. 

I podcasten ”Att leda förändring – hur svårt kan det vara?” delar Peter med sig av perspektiv och nycklar kopplat till ledarskap och förändring. Syftet är att inspirera och sprida kunskap.

I samarbete med Madeleine Mofjärd driver han även podcast-segmentet ”Going Deeper” som tar fokus på relationsutveckling och erbjuder både podcast-samtal, retreats, kurser och program med fokus på kommunikation och förståelse i relationer. 

Bokserie: Hur svårt kan det vara?

2012 släpptes, skrivna av Peter Nilsson, den första boken i den uppskattade bokserien ”Hur svårt kan det vara” där Peter på ett personligt och engagerat sätt delar med sig av sina erfarenheter av förändring och kommunikation. Oavsett om du är företagsledare, förälder, lärare, chef eller tonåring så kan triologin vara något för dig. Hur svårt kan det vara?

Intervjuer & artiklar med Peter

Peter har även medverkat som gäst i en rad olika podcasts på temat kommunikation, välmående och förändringsarbete. Välkommen att lyssna på de samtal som väcker din nyfikenhet, och hör gärna av dig och berätta hur samtalen landar i just dig!

Skuggarbete, medvetenhet & valda sanningar i Healthfulnesspodden 

Mönsterbrytande relationer, rädslor och sårbarhet i Så kan det gå

Sanningarna som håller dig tillbaka i Så kan det gå

Intentioner, tillstånd och valda sanningar i Mofjrdtalks

Så gör du för att leva ditt drömliv i Lyckopodden

Psychedelics, ego death & intentional living in Mofjrdtalks (ENG)