Så, vem är då Peter?

Peter Nilsson är föreläsare, författare, utbildare och poddare med över 25 års erfarenhet inom effektiv kommunikation, samarbete och förändringsarbete med både organisationer och individer runt om i världen. Peter brinner för att hjälpa människor att vakna upp inför sina egna mönster, ett arbete han lever dagligen. Hans fokus ligger på att hjälpa individer och organisationer att bli bättre på att kommunicera och samarbeta smartare och mer effektivt.

Vilka mönster är det som fungerar (och inte fungerar) i vår kommunikation, och vad leder de till för resultat? 

”Jag möter fortfarande kunder från 15-20 år sedan som säger till mig: Peter, vet du att de saker du lärde mig för länge sedan fortfarande hänger med hos mig och jag lever och använder kompetensen varje dag.

Bland Peters
kunder finns:

Peter arbetar utifrån intentionen att hjälpa människor att vakna upp inför sina egna kommunikationsmönster

Peter är certifierad kommunikolog och har sedan 1998 drivit Framtidens Team/Peter Nilsson kommunikation & förändring AB. 

Idag driver han även podcast-segmentet Going Deeper som är en del av podcasten ”Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv och andra” tillsammans med Madeleine Mofjärd och hjälper individer i relationer att skapa ökad förståelse och djupare kontakt genom samtal och träningsprogram för individer och par. 

Bokserie: Hur svårt kan det vara?

2012 släpptes, skrivna av Peter Nilsson, den första boken i den uppskattade bokserien ”Hur svårt kan det vara” där Peter på ett personligt och engagerat sätt delar med sig av sina erfarenheter av förändring och kommunikation. Oavsett om du är företagsledare, förälder, lärare, chef eller tonåring så kan triologin vara något för dig. Hur svårt kan det vara?

Samtal för djupare relationer

Peter Nilsson driver, tillsammans med Madeleine Mofjärd, podcast-segmentet Going Deeper som är en del av podcasten ”Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv och andra” där de öppnar upp dörren till deras relation, och tillsammans med gäster delar med sig av de mönster som de själva behövt bryta, de rädslor de behövt möta och de nycklar som guidar dem till att skapa djupare och mer meningsfulla relationer.

Intervjuer & artiklar med Peter

Peter har även medverkat som gäst i en rad olika podcasts på temat kommunikation, välmående och förändringsarbete. Välkommen att lyssna på de samtal som väcker din nyfikenhet, och hör gärna av dig och berätta hur samtalen landar i just dig!

Skuggarbete, medvetenhet & valda sanningar i Healthfulnesspodden 

Mönsterbrytande relationer, rädslor och sårbarhet i Så kan det gå

Sanningarna som håller dig tillbaka i Så kan det gå

Intentioner, tillstånd och valda sanningar i Mofjrdtalks

Så gör du för att leva ditt drömliv i Lyckopodden

Psychedelics, ego death & intentional living in Mofjrdtalks (ENG)

Vill du fortsätta samtalen?

Har du en podd eller annan kanal där du önskar möta Peter för en intervju eller ett samtal? Kontakta Peter för en förfrågan!

Håll dig uppdaterad med senaste nytt, kommunikationstips och annat spännande!

(Genom att fylla i din mail godkänner du att Peter Nilsson skickar inspiration och nyheter till din mailadress.)

Translate »