Så skapar du effektiva samarbeten och välmående medarbetare - genom kommunikation som förändrar

Spela videoklipp

En interaktiv workshop för organisationer, team och grupper som vill skapa riktig (och direkt) förändring i både det interna och externa samarbetet. 

Är ni också trötta på det här?

Ni är långt ifrån ensamma! Varje år spenderar svenska företag stora mängder tid i ineffektiva möten – till en total kostnad av 170 miljarder kronor. 

Peter Nilsson har hjälpt över 250 organisationer och grupper att nå större framgång, ökat välmående och mer effektiva samarbeten. 

I workshopen ”Så skapar du effektiva samarbeten och välmående medarbetare – genom kommunikation som förändrar” har Peter Nilsson samlat över 27 års erfarenhet i en interaktiv, inspirerande och lärorik upplevelse för hela organisationen. 

Under workshopen får ni ta del av,
och kan förvänta er bland annat

Och en hel del aha-upplevelser!

Ja, vilken investering är ni villiga att göra för att mer träffsäkert kunna nå de resultat ni är ute efter utan att göra avkall på organisationens och medarbetarnas välmående? Kontakta Peter idag och gör er förfrågan för just er organisation! 

”Det är i princip omöjligt att lämna workshopen utan insikter och aha-upplevelser”

Workshopen är en interaktiv upplevelse för organisationer, team och grupper som vill skapa riktig (och direkt) förändring i både det interna och externa samarbetet. En upplevelse där ni får bland nytta med nöje samt öka gruppens kompetens, ledarskap, verktygslåda och sammanhållning genom både insikt, reflektion och skratt.

Kontakta Peter idag för att ta reda på nästa steg för er organisation!

Vad är er investering?

Workshopen ”Så skapar du effektiva samarbeten och välmående medarbetare – genom kommunikation som förändrar” hålls antigen i form av en heldag eller halvdag beroende på era önskemål.  

  • Heldag 49´995:- ex moms (7-8h) 
  • Halvdag 39´995:- ex moms (4-5h) 

Priserna gäller oavsett storlek på er grupp eller organisation.

Vad ingår?

  • Möte med ansvariga, innan workshopen, för att anpassa workshopens innehåll utifrån just era utmaningar, behov och önskemål
  • Workshop (hel/halvdag) ledd av Peter Nilsson
  • Uppföljningsmöte med ansvariga för att stämma av resultat  

Bland kunderna finns:

Sagt om Peters utbildningar

"Både professionellt och privat så har jag ofattbart stor nytta av vad jag lärde mig av Framtidens Team. Jag kan dela upp livet i före och efter utbildningen. Före utbildningen gick en del samtal och möten bra och andra var mindre lyckade, jag kunde inte identifiera varför. Efter utbildningen är framgångsprocenten mycket hög och jag kan enkelt filtrera vad som bidrar till framgången respektive riskerar misslyckande."

- Anställd på Carlsberg

Skicka förfrågan

Är du nyfiken på att boka workshopen ”Så skapar du effektiva samarbeten och välmående medarbetare – genom kommunikation som förändrar” till din organisation? Eller kanske funderar över vilka sätt Peter kan stötta just er organisation? 

Kontakta Peter idag genom att fylla i dina uppgifter nedan, så återkommer han så snart som möjligt!